Victoria en Maria


Vanmorgen zijn ze verder getrokken, naar Amed. Vanuit couchsurfing drie dagen bij mij overnacht. Twee 28 jarige Russische schoonheden, die het Kuta en Canggu van Bali meer dan zat waren. Ze wilde het echte Bali ontmoeten. Vanuit de plaats waar ik woon hebben ze diversen activiteiten ondernomen en genoten.
Samen hebben we een ceremonie bezocht bij mij vriend Nyoman. Ze waren in echt alles geïnteresseerd wat er gebeurde. Ze zaten alle twee enorm geboeid te kijken. Het eten werd dan ook niet overgeslagen. Ze vonden het heerlijk.
Ik zorgde iedere ochtend voor een uitgebreid ontbijt. Eitje, jus, kaas, heerlijk vers brood. Boh als je dat brood ruikt dan pak je meteen het mes en snijdt een plak af. De geur gaat door de hele kamer heen. Vanmorgen werd ik verast met echte Russische pannenkoeken. Heerlijk waren ze.
Gesproken werd er gewoon in het Engels en gepraat werd over hun en onze gebruiken. Het waren weer drie gezellige dagen met couchsurfing.

16 april 2018