No Name


Gister werd in café No Name te Lovina de verjaardag gevierd van de overleden vader van Gana en zijn vrouw Fuji Yanie. Zoals gebruikelijk wordt een verjaardag op Bali altijd gestart met een taart en iedereen die aanwezig is krijgt dan een stuk. Een mooie traditie. Voor deze gelegenheid was zijn vriend Lalut de band komen versterken. Lalut is een legendarische en de beste blues gitarist van Bali. Voorheen speelde hij altijd in Kantine 21 en daar hebben we heel wat avonden genoten van zijn muziek. Soms waren we maar met een paar liefhebbers en dan ging hij voluit en met een enorme passie door met spelen. Op de motorscooter, met de gitaar tussen hem in kwam hij naar Lovina en ging zo ook midden in de nacht weer weg.

Het besluit om samen te spelen was op zondagavond genomen en tijd voor repetities was er dus niet. De hele avond was dan ook één grote jamsessie.

Eric Clapton, Dire Strait, Santana, BB King, ZZ Top, Jimmy Hendrik, Stevie Ray, ze kwamen allemaal voorbij. Twee volle sessie speelde de band vanaf negen uur tot half één met misschien iets van een kwartier pauze. Het was aan één stuk genieten van de muziek en ook van de beleving, zoals de band speelde. De passie waarmee gespeeld werd was gewoon super.

25 november 2019