No Name juli 2020


Na een paar keer Sanur, wat eigenlijk een verplicht nummertje was, had ik toch wel weer de behoefte om eens lekker door te zakken. Eerst maar naar het strand geweest waar het heerlijk druk was en een gezellig samenzijn met muziek. Het werd donker…hmmm wat nu. Eerst maar een hapje gegeten bij Binaria en daarna wat rond gereden en daar zat Willem bij Jelle. Samen naar No Name en daar genoten van een biertje en geweldige muziek.

Ik ben graag in No Name. Gana speelt een mooi stukje muziek en het vocale is geweldig zoals vanavond. Ik ben een liefhebber van Janis Joplin, Amy Winehouse en Beth Hart, drie grandioze zangeressen. Ik vroeg haar om een nummer van Amy Winehouse te zingen. Daar kwam me toch een muziek uit die keel, grandioos. De ene na de andere uitdrukking legde ze neer in haar gezicht, lichaam en stem. Wat heb ik daar van genoten.

Het is echt een plaats om er te zijn. Gewoon om te genieten van de muziek en het biertje. Om samen te zijn. om even lekker los te gaan, de beentjes van de vloer en je nergens iets van aantrekken. Gewoon heerlijk jezelf zijn.

Een geweldige avond met mooie mensen om me heen.

08 juli 2020