Lovina in januari


Heel langzaam schuiven we op richting februari, één van de ergste maanden in het regenseizoen. Maart kan er ook nog wel wat van. Het regent nu bijna elke dag. Nee, niet de hele dag. In de namiddag een paar uurtjes regen. Helaas weinig Lovina Beach en weinig zonsondergangen. De dagen dat het wel kon ben ik ook gegaan en was er toch wel een mooie hemel.

Lokale mensen die kwamen genieten, een bus met mensen uit Java. De twee meiden die een soort water gevecht hielden en toen ze mij zagen fotograferen ze beter hun best gingen doen. Scott die genoot van zijn ijsje. De dochter van Ketut Budi met haar vriendin. Ons nieuwe hondje, die opeens kwam aanlopen. Helemaal alleen. Ik kijk er dan naar en verplaatst mij in zijn rol. Als je dan goed voelt, dan voel je zijn eenzaamheid en zijn honger. En ik was niet alleen die kwam voor de foto’s. Mooi om te zien hoe iemand dan ook kan opgaan in het maken van foto’s.

Lovina Beach zal altijd een speciale plek bij mij hebben. Zo en nu gaan we naar Ibu Wina. Sinds Jan reclame gemaakt heeft voor haar is dat ook een plek voor mij geworden waar het eten lekker is.

15-01-2019