Lovina Beach Sunday Afternoon


Wanneer het weer goed is dan blijft Lovina Beach op de zondag verbazen. In het begin is het heel erg rustig, maar dan opeens komen ze van alle kanten aangelopen. De zon hoog aan de hemel, iets bewolkt. Het zal weer een kwestie van geduld zijn voordat er een mooie hemel komt en die kwam er.

Een groep jongeren variërend in de leeftijd van 16 tot 20 jaar kwam opeens naast mij zitten. Ze wilde Engels met mij praten. Ze kwamen allemaal uit Sidetapa en behoorde tot “The Community English Corner”. Een groep jongeren die zich hebben voorgenomen Engels te gaan leren met behulp van een leraar. De groep bestaat uit jongeren en ouderen. Er is geen drempel om lid te worden, iedereen uit het dorp Sidetapa is welkom. Ze wilde weten of ik al eens in Sidetapa was geweest. Ja dat was ik en heb daar een rondleiding gehad tot aan de waterval toe.

Ons hondje is wat groter geworden en is net als Withie de vriend van iedereen op het strand. We hebben hem maar de naam Blackie gegeven. Of hij daar naar gaat luisteren….

In ieder geval weer een bijzondere zondagnamiddag en beetje avond.

03 februari 2019