Lovina Beach 30 oktober 2018


Mensen vragen mij altijd of het niet gaat vervelen om iedere dag naar het zelfde strand te gaan, daar te zitten en te zitten en te zitten. Nee, beslist niet. Ik maak graag foto’s, ik zie graag wat er om mij heen gebeurd en ik praat graag met de mensen om mij heen.

De afgelopen dagen was het niet druk op het strand. Het seizoen is voorbij en er zijn nog maar heel weinig toeristen. De vaste verkopers zie je soms wel en soms niet. Wat je nu ziet zijn de verkopers van de andere stranden. Helaas weten die niet hoe het hier in Lovina Beach werkt. Dit is geen Kuta, dus een Nee van een toerist is een Nee. Maar goed, ze waren ook weer snel vertrokken.

Wat altijd leuk is zijn de studenten van de opleiding tot horeca medewerker voor de cruise schepen. De studenten krijgen dan opdracht om een video te maken over een gesprek in het Engels. Vanavond had ik drie keer prijs. Gister was het strand nagenoeg leeg, vandaag waren er aardig wat locals en een paar toeristen. Tot mijn grote verbazing een jong echtpaar. Ik vind dat altijd een genot om de klederdracht van de vrouw en de man te zien.

Gewoon weer een paar leuke dagen op het strand van Lovina Beach.

30 oktober 2018