Laatste avond Senggigi


Gister naar men kennis in Bayan geweest en veel gezien samen. Vanmorgen weer terug naar Senggigi omdat ik morgen terug wil naar Bali. Privé van alles te regelen en ik wil eindelijk mijn boeken over Bali gaan publiceren. Vanmorgen na een heerlijke massage de weg terug gemaakt naar Senggigi. De weg is smal, maar goed te rijden. Alleen zijn de vrachtwagens wat breder, groter en hoger dan op Bali. Als dan zo een gevaarte met de helft van zijn breedte op mijn weghelft komt…dan is het gas geven en het bloed stijgt van je tenen tot in het puntje van je langste haar, en ik heb al niet veel meer. Dit gebeurde mij dus een paar keer, maar ik ben er nog.

Aangekomen in de homestay lekker een flink bak koffie gedronken, wat getypt en een uurtje onder de wol. Heerlijk. Tegen de avond weer lekker naar het strand, want dat is toch wel mijn ding, de zee…het strand en de zonsondergang. Voor mij gewoon genieten. En dat was het ook. Daarna bij Willy’s wat gegeten en terug naar de homestay.

Het ware korte dagen, maar blij dat ik er geweest ben. Lombok blijft een prachtig eiland.
8 juli 2019