Het gezin met de zes dochters op Bali deel 4


Nadat de eerste termijn betaald was zijn meteen de meeste materialen besteld en ook al aangekomen. In de werkplaats van de aannemer wordt er hard gewerkt aan de kozijnen en deuren.

De eerste lading zand en cement werd meteen door de familie grondig aangepakt en gedeeltelijk naar boven gedragen. Zelfs de allerkleinste droegen een emmertje zand naar boven onder het zingen van liedjes. Nu staat alles in zakken klaar en zal straks omhoog gedragen worden. Een zware klus. Vandaag was het ijzer voor de kolommen en draagbalken aangekomen en werd al prefab klaar gemaakt. Er werd met acht mensen hard gewerkt aan de fundatie en het egaliseren van de grond.

Toen ik aankwam werd ik door iedereen hartelijk begroet en werd er koffie gezet. Toen de koffie klaar was kon iedereen genieten van zijn sigaret, een kop koffie en cassave. Er werd lustig op los gekletst en gelachen.

Er zijn nog gelden binnengekomen waarvoor wij deze sponsors van harte bedanken voor hun bijdrage een aantal sponsoren willen graag anoniem blijven: C.J. Endeman, I. Joustra, Marianne van der Geijn, M.A. Bos, W.J. Rutten en S.M. Lekkerkerk, Fons Bus en Dhr. Portier en Mevr. Heuvelmans.

De stand is momenteel 3.773,00 euro.

Wordt vervolgd en uiteraard zouden wij het fijn vinden als dit gedeeld werd.

06 augustus 2020