Druk na thuiskomst


De dagen na mijn aankomst in Celuk Buluh waren best wel druk. Het verwerken van alle indrukken. De vraag: wat nu? Hoe verder?
Nou eerst maar eens papierwerk verzorgen. Voor de Honda en de Ruby moest weer jaarlijkse belasting betaald worden. Er was veel veranderd. Van 10 uur in de ochtend tot 16 uur bezig geweest. Ik heb alleen maar lof voor de mensen op de verschillende kantoren die dit helemaal afgehandeld hebben voor mij. De Honda kreeg een grondige onderhoudsbeurt, laswerk aan de koffer. Op controlle voor de wekker, die dus weer lekker regelmatig tikt. Mijn certificaat van de Ruby ophalen. De bakwagen uitproberen. Nog al wat digitale post. En ik wilde nog een boek bestellen. Vandaag geluncht met vriend Jeroen. Al met al een drukke week. Ik ben niet standaard en ik voel en merk de onrust in mij steeds groter worden. Dus de planning loopt al weer.