De Mooie Dames van Lovina Beach


Daar zaten de beide jongens in het zand, braaf en lief samen te spelen. Het was een leuk tafereel. Ze vulde telkens een emmer met zand, liepen naar de trappen en strooide het zand uit op het schuine gedeelte van de trap. Dan liepen ze naar boven en lieten zich over het zand naar beneden glijden.

Opeen hoorde ik achter mij een bekende stem: “Henk Foto”. Ik draaide mij om en ja hoor daar zat Mama Ayu van Warung Ayu met haar vriendinnen. Allemaal aan het ijs. En gekleed in hun mooiste ceremonie kleding. Ze zagen er allemaal erg aantrekkelijk uit. De mooiste vrouwen van het strand en ja zeg nou eerlijk die kun en mag je niks weigeren.

Dus daar ging ik dan. Ik liep op ze af en vanaf een afstandje daar ging Henk op de knieën voor de dames en maakte de foto’s.

Wat een plezier.

13 december 2018