Altijd weer iets anders………


Vanavond zoals gebruikelijk weer naar Lovina Beach, camera bij me. Ervan uitgaande dat het erg rustig zou zijn en dat was ook zo. Weinig mensen, zowel lokaal als toerist. De zee beukte wel weer op de kust. En….er was een groep Yoga die Parahita Yoga beoefende. Mooi om te zien. Ik heb het maar niet geprobeerd en me netjes gehouden aan het maken van de foto’s, hetgeen mij wel heel erg verstandig bleek.

Het instituut Parahita Yoga is gevestigd in Lovina en wel Hotel My Lovina. De tweede vestiging is Bona Village Inn, vlak bij Ubud. De lessen worden door Indonesiërs gegeven.
Er worden speciale opleidingen gegeven voor Yoga trainer in de Parahita Yoga. Er worden diversen opleidingen, cursussen gegeven zoals “healing with sound”

Ik heb op hun website gekeken en vond daar de onderstaande teksten die je mag zien als hun missie en eigenlijk alles zegt:

“Parahita Alam Bali for the benefit of man and nature started in Bali it is the fundamental of our company, underlies each of our action and decision. To give others goodness and inspiration also preserve the mother nature”

Daarbij zijn er 5 omschrijvingen:
1. To open mind and share knowledge to develop the people around is.
2. Nourish eco-friendly and healthy culture for the people of Parahita and others.
3. To nurture economic values of each individual who walks with us.
4. To engage with communities to build eco-friendly environment and society.
5. To make better environment for the future without harming the mother nature.
Hun website is: https://mytravelschoice.com/about-parahita/

Weer iets geleerd en weer iets moois gezien. Met een dergelijk instituut is hopelijk nog niet alles verloren en gaan steeds meer mensen denken vanuit een andere visie.

28 januari 2019